Media Detail84 views
 • Currently 0.0/5 Stars.
Uploaded by : Arty | 08/20/14

Den anden største selskab adidas superstar sportstøj er Adidas. Virksomheden koncentrerer sig i sportstøj, men har nu udviklet sig i selskab med tasker, sko, tøj og andre områder. Emblemet design for Adidas består af tre parallelle striber-design til at vise et bjerg, der kan tjene som en reference til mål og udfordringer, som har været forude. Det er en stærk skildring af holdbarhed og pragt. Adidas har genereret en betydelig og evigtvarende indtryk gennem sit firmalogo. Deres enkle, men effektive design består af følgende elementer.

Efter Nike Inc, den næststørste selskab for sportstøj er Adidas. Virksomheden koncentrerer sig i sportstøj, men er blevet tilrettelæggelse af tasker, sko, tøj og andre områder. Emblemet design til Adidas har en tre parallel stribet design, der repræsenterer et bjerg, der fungerer som en reference til mål og udfordringer, som kan være forude. Dette kan være en stærk skildring af holdbarhed og elegance.

Adidas blev grundlagt af Adi Dasslerand med den ekstraordinære bror Rudolf Dassler i 1924 Begge brødre ønskede at få et logo design for hans eller hendes virksomhed, men optrådte skabe Adidas 'første logo. De startede deres brand identitet ved hjælp af en tre stribet design adidas sneakers dame I de dage blev Adidas logo præget på kun sko. Men senere i 1971 de ændrede det til nogle Humlesneglebælg logo. Bagefter, det undergik en fusion med Salomon, som nødvendig en blanding logoet, der indeholder blå farve for Adidas og rød for Salomon. Men umiddelbart efter, Adidas forenklet sit logo i 2005 for klarhed identitet.

Konturen af ​​Adidas firmalogo sker for at være uændret på tanken om tre parallelle linjer. Dette er vant til at betegne den ekstraordinære sportslige præstationer af Adidas varer, støtte dig i at nå dine mål og fremtidige udfordringer. Det projicerer fysisk stærk billede af Adidas Corporation. Den sorte farve anvendes i Adidas-logoet er blevet inspireret i de unge, der er tydeligt involveret i sport. Det kan hjælpe med at stimulere deres spiritus og portrætterer en fremtrædende ungdomskultur. Som den enkelhed i Adidas logoet antyder, skrifttyperne er også forsimplede men fremtrædende. Adidas har altid fulgt den "enkle www.2100adidas.com bedst princippet i deres emblem.

 • Title:
 • Artist:
 • Year:
  n/a
 • Description:
  no description
 • Disciplines and Movements:
  no movements
 • Themes and Tags:
  no themes

Add Your Views
Please to comment.