Media Detail58 views
 • Currently 0.0/5 Stars.
Uploaded by : Arty | 08/12/14

Na publiciteit in World Cup, de laatste nieuwe Adidas voetbalschoenen - Adidas F50 i werd door veel mensen geaccepteerd. Voordat krachtige progaganda offensief van Nike Mercurial Vapor 4, de verkoop van Adidas voetbal F50 i lager dan Nike op hetzelfde moment. Een heleboel mensen adidas sneakers peg nieuw product van Nike, negeren van Adidas, wat jammer dat het missen zo'n kans om fantastische schoenen te ervaren. Adidas F50 i is de lichtste schoenen in Adidas geschiedenis. Over het doel van het verhogen van de snelheid en de veiligheid te beschermen speler, Adidas F50 i is de geavanceerde voetbalschoen die objectieve en volledige voordeel van Adidas voetbalschoenen. Zelfs mensen verzamelen Nike voetbal schoenen voor plezier, Adidas is een bedrijf dat bekend staat om hun voetbalschoenen.

Adidas is nog een andere reus fabrikant van sport-producten, die in hoge mate wordt erkend voor hun kwaliteit en innovatie. In het jaar 1954, de West-Duitse nationale team, won het WK voetbal in Adidas schoenen, dus op basis van die overwinning. Van toen af ​​aan, Adidas produceren beroemde voetbal schoenen, zoals Adidas Predator schoenen die bekendheid door David Beckham. Als de beste voetbal schoenen Producent, na 50 jaar, in 2004, Adidas lanceerde een nieuwe reeks van schoenen en noemde hen F50 voetbalschoenen, die tegenwoordig hervormd om Adidas F50 i.

Adidas F50 i is de lichtste ooit is gemaakt. Inchecken op 5,8 gram, misschien Adidas 'grootste prestatie is niet alleen het maken van de adidas trianers dames voelt als een pantoffel, maar doet dit zonder afbreuk te doen aan duurzaamheid. In tegenstelling tot eerdere voetbalschoenen, wordt de stabiliteit van de boot die is opgedaan met een binnenzool boord, die loopt van de hiel naar de teen en soms wordt versterkt. Adidas creëerde de stabiliteit door de zool, waardoor de noodzaak voor een binnenzool boord. Dit gebeurde door middel van nieuwe technologie roept een SprintSkin synthetische schacht, een Triaxon FG buitenzool en een sprint frame constructie. De combinatie van de drie culmineerde in een product dat spelers over hijgend op hoe licht en functioneel een voetbalschoen zou kunnen zijn.

Echter, vanaf de eerste paar Adidas Voetbalschoenen, veiligheid speler is de belangrijkste factor voor de hervorming van Adidas meer in hun schoenen. In tegenstelling tot Nike gebruiken geavanceerde technologie om de veiligheid te garanderen, Adidas F50 i troostte de voeten van de speler door het opvangen van hen tegen schokken en verwondingen. De mazen materialen in deze schoenen, zodat de lucht vrij kan circuleren rond hun voeten, waardoor de spelers een koeling en comfortabel gevoel. De zool adidas zx traienrs deze schoenen worden ontworpen zodanig dat tijdens het uitvoeren zij stevig grijpen, waardoor vergemakkelijkt de speler om zijn evenwicht te bewaren.

 • Title:
 • Artist:
 • Year:
  n/a
 • Description:
  no description
 • Disciplines and Movements:
  no movements
 • Themes and Tags:
  no themes

Add Your Views
Please to comment.