Media Detail73 views
 • Currently 0.0/5 Stars.
Uploaded by : asics18 | 07/23/14

De bovenzijde van de Asics Budokan schoen gemaakt van echt leer is zeer belastbaar en kan het vocht verdampt, kan ademen en verbetert de schoen milieu. Aan weerszijden van de bovenste is een grijs Asics ontwerp. Het rubber wordt gebruikt voor het maken van de zool is flexibel en dit maakt mobiliteit makkelijker. Het voetbed, kraag en de hiel zijn opgevuld, waarbij het ​​inwendige van de Asics Budokan Asics gel lyte 3 zacht en zeer comfortabel, zonder uitstekende randen of naden maakt. De tussenzool is effectief in schokabsorptie tijdens het lopen. De zool is glad en helpt om de beurt gemakkelijker te maken, maar is niet glad en het is dun genoeg dat de grond onder kan worden gevoeld en dus zorgt voor een uitstekende balans.

Ze zorgen voor een goede ondersteuning aan de voeten en geven goede grip en functionele draaipunten. De ondersteuning van de voetboog is niet erg hoog, maar wordt toereikend geacht. De schoen biedt een goede tractie op een verscheidenheid van oppervlakken. De hoogte van de hiel is 1 inch. De schoen is gemaakt van ademend materiaal en de opvulling gebruikt is ondersteunend, het voorkomen van de verschijning van rugklachten. De hiel en de tenen goed passen en de teen doos is ruim genoeg. De Asics Budokan houdt de voeten in de juiste uitlijning bij het staan ​​of bewegen en is breed en diep genoeg voor het onderbrengen van de voet. De hielkap is stevig en de schoen is bestand tegen draaien.

Avalon units zijn gewoon gemaakt met een built-to-order schema. Kortom, dit houdt in dat wanneer u de bestelling (zij alleen accepteren Bitcoins sinds de betaling) te plaatsen, uw Bitcoins worden gebruikt om uw Avalon toestel uiteindelijk frame te maken. Avalon chips en Avalon ASIC mijnwerkers zijn gemaakt voor de algemene prestaties en macht inname te verminderen, is elk model gegarandeerd om te werken bij een soort van mijnbouw tarief van minimaal 60000 super hashes per seconde (60GH / s). De units ook Asics Gel Saga Sneakers maken van een standaard ATX voeding, die zeer handig is. Elke Avalon model is upgradable en ook onderdelen om te wisselen die er bij het ​​genereren van langdurige onderdelen. De units kunnen ook in staat zijn in verschillende soorten hashing zijn gezien modulaire ontwerp van de eenheden.

Dit werd de fijnste ASIC product dat is niet alleen standalone, maar een op zichzelf staande Bitcoin mining eenheid. Dat betekent dat het kan werken zonder de noodzaak van enige andere hosting product; het is eigenlijk duidelijk plug-and-play. Enkele van de belangrijkste functies zijn hashrates van meer dan 65 GH / s, uitbreidingsmodule video slot, Ethernet en Wi-Fi op het web connectiviteit, 620W energieverbruik, evenals een standaard voeding. Base drie en ook vier Avalon ASIC-eenheden maken gebruik van een base hashrates van ongeveer 63 GH / s (snelheid gegarandeerd). Zowat elke unit bestaat uit drie upgradable hashing web template modules en wat meer ontwikkeling slots. De Bitcoin mining eenheden binnen deze genereren gebruik typische computer Asics Onitsuka Tiger mint voeding zijn voorzien van Wi-Fi en ook Ethernet-functies en wordt beheerd met open aanbod OpenWRT besturingssysteem met WebGUI.

 • Title:
 • Artist:
 • Year:
  n/a
 • Description:
  no description
 • Disciplines and Movements:
  no movements
 • Themes and Tags:
  no themes

Add Your Views
Please to comment.