As of Today 21815 Blog Posts

posted on 09.13.13

Nike Free ble født ut av nysgjerrighet , innovasjon og en nådeløs stasjonen for å oppsøke nye måter å hjelpe idrettsutøvere utføre. I 2000 , etter reise til Stanford University og observere at legendariske spor trener Vin Lananna hadde vært slik at hans utøvere til å løpe barbeint på myke gresset på Stanford University golfbane i mange år , setter Nike forskere ut for å se om alt dette barbeint kjører faktisk påvirket hvordan idrettsutøvere utført.


Menn Nike Free Run 3 Oransje Grå

Etter år med å studere den naturlige bevegelsen av foten under trening , var resultatet unektelig og Billig Nike Free Run ble opprettet. En sko i motsetning til alle andre som ville la utøverne høste fordelene av barfot trening uten å faktisk kjøre barbeint . Men det var bare begynnelsen . Nike Free markerte starten på en helt ny måte å se på sko, og ble inspirasjonen for mange av Nike mest spennende nyvinninger de siste årene.


Etter et unikt tallsystemet følger hver serie i Nike Free familien en skala fra 0,0 ( barbeint ) til 10,0 ( tradisjonell løpesko ) som indikerer nivået av demping i skoen og replikering av naturlige barfot bevegelse.


Denne sesongen starter med lanseringen av Nike Free Run 3 , tilbyr løpere en balanse av økt fleksibilitet og stabilitet . Ta det beste av Nike Free Run + 2 og bedre på sin utforming , har Nike Free Run +3 en ny spesialtilpasset passform system , øvre konstruksjon og en modifisert bue , samtidig som den gir styrke og naturlige ganglag ledelsen fordelene forbundet med barfot kjører .
Med Dynamic Fit konstruksjon som brytes buen på foten for en hanske - lignende passform , Nike Free Run  en sømløs øvre som gir lett støtte der du trenger det mest. Denne konstruksjonen gir ventilasjon , komfort og et ekstra hudlag passform. Den eneste naturlige bevegelser er forbedret med trans - tarsal diagonale kutt gjennom buen som forbedrer naturlig bevegelse fleksibilitet og øke foten styrke. Nike Free tre tilbyr en unik balanse mellom fleksibilitet , komfort og støtte .

Add Your Views
Please to comment.
 

Artists


Categories


Themes


Tags


Top Contributors