As of Today 21784 Blog Posts

Nike Free er en stil av sko som er en stor fanskare blant de som liker en lett sko over en kort sikt.

I Nike Free-serien, er Nike Free 3.0 V4 på toppen av den minimalistiske haugen, den har en hæl dråpe 4mm, noe som er i tråd med utviklingen av lave profiler i minimalistiske sko. (De fleste løpesko har en profil på over 12 mm.)

Hva er ikke minimalistisk med barn, skjønt, er ganske høy Phylite sole - 17mm hæl og 13mm tå er ikke den slags tall du forventer fra en minimalistisk sko. Den er laget av et mykt, demping gummi, som ble merkbart spretne overkant av 12km på vår test kjører.

finsnittet


I tidligere versjoner av Free 3.O 's, følte midfoot av sålen litt ustabil. Store tverrsnitt av gummi hadde blitt fjernet for å la foten svare med sin egen naturlige bevegelse. Teorien var lyd, men det ble aldri gjennomført effektivt - før nå. De nye, tynne skiver, lateral-flex grooves har gitt den tilsiktede midfoot fleksibilitet, uten at følelsen av "noe mangler" som de større kanalene opprettet.


smeltet


Den øvre materiale gjør bruk av en no-sy teknologi Nike Free Run 3 samtale Nanoply. Dette tar bort sømmene i den øvre, slik at du med fri bevegelse av foten, som er hjulpet av stretchy, smeltet (i stedet for sydd) materiale. Skoen har derfor for å være tett for å holde foten og det såle i nær kontakt, og dette tøffel-aktig passform foretrekkes de av Testkjørernes med smalere føtter. Men det var litt for stramt for våre bredere-footed løpere, og skaper en hot spot på øvre midfoot integrert tungen området. Sjansene for andre hot spots forekommende er redusert med små, stjerne-formet cut-outs, som gjør skoen virkelig pustende og bidra til et flott utseende.


Last Word


Langt vår favoritt Nike Free Run sko for reiser. Grunnen? Det er bra for 5km på alle byens gater, pakker bort lett, og gjør en stor casual sko, også.

Add Your Views
Please to comment.
 

Artists


Categories


Themes


Tags

Nike Free 3.0 V4
Nike Free Run

Top Contributors