As of Today 21797 Blog Posts

posted on 09.04.13

Nike Free är en typ av sko som vinner en enorm följande bland de som uppskattar en lätt sko under en kort sikt. I Nike Free intervall, är det Dam Nike Free 3.0 V4 ovanpå minimalistiska högen, den har en klack droppe 4mm, vilket är i linje med utvecklingen av låga profiler i minimalistiska skor. (De flesta löparskor har en profil på över 12mm.)


Dam Nike Free 3.0 V4 Rosa Grå

Vad är inte minimalistisk med barn, men det är den ganska höga Phylite sula - 17mm häl och 13mm tå är inte den typ av siffror du kan förvänta dig från en minimalistisk sko. Den är gjord av ett mjukt, stötdämpande gummi, som blev märkbart squishy uppemot 12km på vår testkörningar.


tunt skivad


I tidigare versioner av Dam Nike Free Run's, kände mellanfoten av sulan lite instabil. Stora tvärsnitt av gummit hade tagits bort för att låta foten svara med sin egen naturliga rörelser. Teorin var bra, men det var aldrig genomförs effektivt - förrän nu. De nya, tunt skivade, lateral-flex spår har gett den avsedda mellanfoten flexibilitet, utan att känslan av "något som saknas" att de större kanalerna skapas.


Brända


Dam Nike Free 3.0 V4 Lila Grå

Den övre materialet utnyttjar en no-sy teknik Nike samtal Nanoply. Detta tar bort sömmarna i den övre, vilket ger fri rörelse av foten, vilket underlättas av stretchig, kondenserade (i stället för sydda) material. Skon måste därför vara tät för att hålla foten och sulan i nära kontakt, och denna bootie-liknande passform gynnas de av våra testare med smalare fötter. Men det var alldeles för trång för våra bredare på foten löpare, skapar en varm plats på övre mellanfoten integrerade tungan område. Chanserna för andra oroshärdar inträffar minskas med små, ​​stjärnformade utskärningar, som gör skon verkligen andas och bidrar till ett bra utseende.


Last Word


Överlägset vår favorit sko för resande. Anledningen? Det är bra för 5km på alla stadens gator, packar undan lätt, och gör en stor informell sko, också.


R899 från fotsvamp svett Shop http://www.sensoshoes.com

Add Your Views
Please to comment.
 

Artists


Categories


Themes


Tags


Top Contributors