As of Today 21797 Blog Posts


TOMS kunngjorde i dag sin 2013 TOMS Ticket to Give globalt nettverk av konkurransen slik at publikum kan få mulighet til å delta i selskapet årets Giving Trips.
Toms sko grunnlegger Blake Mycoskie sa: "Fordi vi donert sko kvalifiseringsprogram var svært vellykket i fjor, i år ønsker vi å finne bedre og mer omfattende måte å finne nye spillere og vi har en svært entusiastisk grupper i samfunnet, og kan ikke vente med å høre på hvorfor de ønsker å delta på våre TOMS sko donert tur. "
Konkurransen fortsatte frem til 4. mars 2013 deltakerne ble bedt om å sende 100-ordet essay verk og bilder for å illustrere hvorfor de bør gis "gaver sko kvalifikasjoner." Toms sko norge i offentlig og 4 mars 2013 til 12 april stemme over nettverket mellom vinnerne med flest stemmer 50 oppføringer vil da bli annonsert den 22. april. Bestride til TOMS kunder og 13 år og over åpent for medlemmer av det globale samfunnet.
Linjen tidligere donert TOMS sko ansatte kan bare delta i kvalifiseringen gjennom TOMS sko donert ordningen slik at vinnerne oppleve å kjøpe et par sko, vil TOMS donere et par sko (One for One). Donert skoene ikke forlate reise tur, men til behovene til fattige lokalsamfunn og stor befolkning, er ansikt til ansikt personlig donert tur, som ikke bare er for givere positiv innvirkning på andres liv, kan også produsere personlig transformasjon.
Mycoskie la til: "Vi håper turen donert toms norge som mulig for å tiltrekke seg flere støttespillere TOMS kvalifikasjoner vil gi mulighet til å være vitne til 50 personer donere vår helhetlig måte, og vi ønsker å vinne kvalifisering for å bli med våre supportere vil få livsforvandlende opplevelse, kommer. tilbake etter innvirkning på deres lokalsamfunn, arbeid, liv, etc., og livene til andre med et nytt perspektiv. "
TOMS kommersielle sentrum av donasjon, er selskapet nå mer enn 40 land for å gi fattige barn sko, og for å hjelpe de fattige i 13 land for å gjenopprette visjon. Toms sko i sin tjeneste til samfunnet med en omfattende erfaring med humanitære organisasjoner samarbeider med hverandre. TOMS ved å gi vanlige briller, grå stær kirurgi og medisinsk behandling av disse tre måter å bidra til å gjenopprette visjon. Selskapets partnere donert sko Nye TOMS sko prøver å innlemme i din eksisterende helse-og utdanningsprogrammer, slik at skoene kan og sanitær, utdanning, helse eller grunnleggende nødvendigheter (for eksempel narkotika, skoleuniformer, skolemateriell, klær eller vitaminer) og andre donasjoner til å donere barn sammen. Toms utløp streber etter å etablere langsiktige partnerskap med sin donasjon donasjoner forhold, slik at barna kan få sine tjenester med økende alder har flere par sko. Donasjoner partnere anvendbarhet sko, slitesterk og innvirkning rapportering, slik toms sko salg kan fortsette å lære og forbedre sine organdonasjon.
velkommen til å besøke hjemmesiden: http://www.tomnorge.eu/

Add Your Views
Please to comment.
 

Artists


Categories


Themes


Tags


Top Contributors