As of Today 21780 Blog Posts


Dit seizoen Pandora Bedels de geliefde Kroon Charm omgevormd tot een hanger. Dit gedeelte hanger sterling zilver, bezet met 48 zirconia edelstenen, opknoping aan de onderkant van de ketting, edele en maar plechtig. Verfijnde, handgemaakte hanger in de achtergrond kleur tegen de achtergrond van glanzende, low-key en trok de aandacht van zowat elk een bandje achter de prachtige handgemaakte manier van handelen, doen nu. Breng op Crown Hanger, parel kroon oorbellen en sterling zilveren ringen gecombineerd in de meest geliefd kroon der heerlijkheid pak overbruggen.
Als een kristal druppels, zoals statische rond de oppervlakte, holle edelsteen pandora juwelen sieraden lanceerde in het voorjaar van 2013, het nieuwste voor een armband kan het veel meer spectaculaire glans. Dit gedeelte Charm magische paars, perzik roze en witte Star 3 kleuren, 12 zirconia edelstenen ingelegde hand op zowat elke band, de voortzetting van Pandora Bedels sieraden regelmatig voor alle meisjes van hoge kwaliteit, met de hand vervaardigde sieraden engagement, abstract maken cirkelvormig patroon op het eerste gezicht het prachtige charmante maar in werkelijkheid low-key, holle design en stijl zal zijn om een beetje charme te brengen.
Schitterend gekleurde kersen onderdelen verschijnen in Pandora Armband 2013 lente-serie, het thema van dit seizoen Ring kers vluchtig, mooi perfect de delicate roze bloemtrossen permanent gestold in de top rated van de ring. Sterling zilveren bovenkant is versierd door de richting van de zeven-gloss wit zoetwater gekweekte parels gemaakt? Van roze emaille bloemblaadjes over.
Welkom voor een bezoek homepage: http://www.pandorasbedelsarmband.biz/

Add Your Views
Please to comment.
 

Artists


Categories


Themes


Tags


Top Contributors