As of Today 21807 Blog Posts

 

Bestefar lovet meg å ta meg til Auchan, ønsket han å lyve. Derfor, forsinkelser, i dag, han endelig overleve Stalker, villig til å følge meg til.Kom til Auchan, trakk jeg ut en handlevogn. Kom til skrivesaker området, så jeg hylle på toppen av tett rekke stilarter av penner, blendet meg. Jeg flyr fritt valgt,
Nike Free Run Norge merk av kulepenn, en mekanisk blyant. I tillegg Kontor, kjøpte jeg en vakker notatbok.

Deretter til bestemor kjøpe vaskepulver. Men hun kan ikke lese, la meg si til henne. "Bestemor, 'Liby', 'hemmelig', som er 'Diaopai" Hvilken vil du ha? "Hun kjøpte en pakke en stor pose med" Liby vaskemiddel. Kjøp vaskemiddel, bestefar budsjett, kostnads​​-pose eller flaske kostnadseffektiv, han bare en halv dag,
Nike Free Norge vet ikke det finnes ingen resultater, og til slutt valgte han på flasker.

Frukt stå på sub, eple, drage frukt, fersken, tomater, diverse hva du hva. Jeg liker å spise fersken, sa bestefar en halvkilo fersken, bestefar liker å spise tomater, plukket han en liten eske, bestemor ville velge å liker å spise bananer. Var det ikke for Innkjøp Guide som ser, kan jeg spise det.

I bakeriet, jeg går hele veien for å få hele veien for å se den deilige gå ut i vogna, kommer full sirkel. Totalt høstet to hamburgere, to druer toast, to lange brød.
Nike Free Ja, spise hamburgere hvor lite salat dressing! må vi finne en salat dressing. Men hvor finner ah! Ble droppet.Gå til kassen på vei, men vi uventet funnet spor av salat dressing, selvfølgelig, kan ikke la det gå. Virkelig beyond the pale resultatløs leting, har jeg kommet til ingen innsats.


 

Add Your Views
Please to comment.
 

Artists


Categories


Themes


Tags


Top Contributors